Hírek

MEKSZ közleménye a Covid 19 vírus kapcsán

2020. április 17.

Tisztelt Tagjaink, Tisztelt Partnereink !

A jelenlegi helyzetben az energiakereskedők kiemelten fontosnak tartják, hogy a nehéz körülmények között is a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást biztosítsák ügyfeleiknek. Ennek során a Magyar Energiakereskedők Szövetségének tagvállalatai fokozott figyelmet fordítanak munkatársaik és partnereik egészségének megóvására anélkül, hogy ez a szolgáltatás sérelmével járna.

Az energia nagy- és kiskereskedelem zökkenőmentes biztosítása érdekében folyamatosan egyeztetünk az európai és régiós kereskedelmi szervezetekkel, partner szövetségekkel. Az Európai Energiakereskedők Szövetségével egyeztetve szeretnénk felhívni a figyelmet az EFET által megfogalmazott szakmai szempontokra a járvány idején követendő kereskedelmi gyakorlatok tekintetében. Az EFET közleményében foglaltakkal a MEKSZ teljes mértéken egyetért és azt saját gyakorlatának kialakítása során is irányadónak tekinti.

A csatolt dokumentum tartalmazza az EFET vonatkozó közleményének magyar nyelvű fordítását, melyet szíves tájékoztatásul küldünk.

Felsmann Balázs

Elnök